Joyn - 18/01/21-18/04/21

Care Beauty Center: Nieuw op Franchise.be

In het Care Beauty Center kunnen klanten terecht bij een enthousiaste Skin Coach die hun huid door en door kent. Hier stap je binnen voor pure wellness en kwalitatieve huidverzorging, en dat straalt het Care Beauty Center ook uit.

Inmiddels vormen de Care Beauty Centers een snel groeiend netwerk van ambitieuze schoonheidssalons die samen willen groeien tot het bekendste netwerk van schoonheidssalons in België, zonder hun zelfstandigheid te verliezen. Dagelijks kunnen onze Care Beauty Centers rekenen op ons team van experts met jarenlange ervaring voor ondersteuning bij het succesvol runnen van hun zaak.

Open JE EIGENCARE BEAUTY CENTER…

… en je hoeft alleen nog te doen wat je graag doet: klanten verzorgen. Care Personal Beauty ontzorgt namelijk niet alleen de consument, maar ook elke schoonheidsspecialiste die ervoor kiest om een Care Skin Coach te worden.

Klanten die opteren voor een verzorgingsplan rekenen op jou om hun huid in topconditie te houden. Jij kan rekenen op de hoogtechnologische Care-toestellen om zichtbaar resultaat te boeken.
Bovendien garanderen de unieke huidverzorgingsformules die je aan je klanten kan aanbieden jou een hoger inkomen voor je behandelingsminuten en een loyalere klant.

Voordelen van het aanbieden van een Care Personal Beauty-verzorgingsplan:
+ GEMOTIVEERDE KLANTEN AANTREKKEN
+ LANGDURIG TRAJECT VOOR HUIDVERBETERING AANGAAN
+ BEHANDELINGEN VOOR (WISSELENDE) HUIDCONDITIE UITVOEREN
+ OPTIMALE SCHOONHEIDSRESULTATEN BOEKEN
+ TEVREDEN KLANTEN AAN HET EIND VAN HET TRAJECT


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis