Starten met Franchising? Download hier GRATIS de Franchise startersgids

Capoue opent haar 12e vestiging

Op zondag 17 mei opende Capoue, het ambachtelijke ijssalon in Brussel, een nieuw franchiseverkooppunt in de Naamsestraat in Nijvel. Het is het 5e franchisepunt.  Ondanks Covid 19 was de opening beperkt tot meeneemijs, een denderend succes, waardoor er vanaf het eerste openingsuur wachtrijen ontstonden van meer dan 50 meter. Het Salon met meer dan 50 zitplaatsen gaat open zodra de deconfiniëring het toelaat.

Alain Limpach, de franchisenemer wordt franchisenemer na 30 jaar ervaring in de detailhandel

Meer dan 20 jaar als supermarktmanager heeft de herstructurering van Delhaize een einde gemaakt aan zijn samenwerking. Sterk met zijn ervaring wendde Alain zich tot de wereld van de franchising, op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Het was al snel het Capoue-concept dat hem aantrok vanwege de kwaliteit van de producten, de positieve en enthousiaste input van de managers en de rentabiliteit van het concept.

Zijn locatie in Nijvel werd al snel duidelijk door de dynamiek van de stad, de opportuniteit van een goede locatie in het centrum van de stad en de nabijheid van zijn woonst.

Alain heeft zijn zus ingehuurd, die zo bijdraagt aan de familiegeest die het merk zo dierbaar is.

Capoue, een jonge 73-jarige onderneming

In 1947 vestigde een Italiaans echtpaar zich onder de naam "les délices de Capoue" in Etterbeek (Brussel). Vandaag de dag is het concept goed geëvolueerd en ontwikkelt het zich als een franchise en biedt het toekomstige partners een kwalitatief en winstgevend concept in een warme en zorgzame omgeving.

Het productieatelier in de regio van Hoei wordt gerund door een gepassioneerd team van enthousiastelingen. De gedragslijn is "Echt": vanille die rechtstreeks van een kleine producent in Madagaskar wordt gekocht, echte chocolade in het ijs, aardbeien die door een Belgische liefhebber worden geproduceerd. Alle kleurstoffen zijn taboe bij Capoue.

In 2017 zijn de winkels omgetoverd tot comfortabele en warme salons.
Het aanbod varieert naargelang de seizoenen; zelfgemaakt ijs blijft de basis, maar de gastronomische creaties maken het de specialist van de snack: pannenkoeken, wafels, milkshakes, diverse koffies, ambachtelijk gebak ...

Even zin om ook te lezen? Je neemt een boek uit de bibliotheek en je brengt/of niet, een andere keer terug bij je volgende bezoek. Een paar gezelschapspelletjes staan ook ter beschikking van de bezoeker.

Capoue respecteert de Europese Ethische Code in een evenwichtige verhouding tussen franchisegever en franchisenemer.


Reageren


Reacties

  • De Bruyckere Virginie

    Goedendag, Zoeken jullie ook een prachtig, perfect gelegen pand aan de belgische kust aub? Indien u meer informatie wenst: david.creel@sfr.fr Met vriendelijke groeten, De Bruyckere Virginie

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis