Belisol - April/Mei/Juni

Bulkspecialist Day by day trekt naar Wallonië

De Franse bulkspecialist Day by day, die in 2017 al een winkel opende in Brussel, trekt nu ook naar Wallonië, meer bepaald naar Courcelles, nabij Charleroi.

Na een eerste winkel in Sint-Gillis in september 2017, opent de keten Day by day een tweede vestiging in België, dit keer in het Waalse Courcelles. Het verkooppunt is gelegen aan de rue du Général de Gaulle 59 en zal, zoals de andere Day by day-winkels, een ruim assortiment bulkproducten aanbieden: tot 1.000 referenties voor dagelijks gebruik. Dat varieert van hygiëneproducten en huishoudartikelen tot groenten en fruit.

De keten, die opgericht werd in 2013, is vooral aanwezig in Frankrijk met een netwerk van meer dan 70 franchisewinkels en in Luxemburg en België met twee winkels. De oprichters van het concept koesteren de ambitie om het netwerk met 15 tot 20 winkels per jaar te laten groeien. Om dat doel te halen willen ze ook naar andere landen uit te breiden, waaronder België. “Dat we de kans krijgen om ons in België te ontwikkelen is heel belangrijk voor ons, aangezien wij een consumptievorm die minder verspilling en afval oplevert graag zoveel mogelijk willen promoten, zegt David Sutrat, vice-voorzitter en medeoprichter van Day by day.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis