Gecon

BODY'minute: Nieuw op Franchise.be

Al 20 jaar lang heeft BODY'minute een revolutie teweeggebracht in de wereld van schoonheidsverzorging door niet alleen een nieuwe benadering aan te bieden, prijzen toegankelijk te maken voor iedereen en dit zonder tijdsbeperkingen, maar ook door het economische model van zogenaamde "traditionele" schoonheidsinstituten te heroverwegen.

BODY'minute innoveert altijd met een origineel model en zet zijn groei en ontwikkeling van zijn merk voort door een steeds completer aanbod van diensten en producten aan te bieden.

BODY'minute is een netwerk van 500 schoonheidssalons in Frankrijk en Zwitserland, uitsluitend voor vrouwen. “Moderne” schoonheidssalons die efficiënte procedures, welzijn en resultaten combineren, allemaal zonder afspraak. Het is een concept dat voldoet aan de verwachtingen van actieve, aantrekkelijke en stedelijke vrouwen met een constante zorg voor kwaliteit en welzijn. Onze instituten zijn toegankelijk voor het grootste aantal vrouwen dankzij een abonnement en abonneetarieven (epilatie, gezichtsbehandeling, lichaamsverzorging, ontspanning, manicure, afslanken).

Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum kondigen we met trots aan dat BODY'minute het merk is dat alle vrouwen het grootste wellnessaanbod van Frankrijk biedt. Door onze 500 instituten en 2500 behandelcabines zijn de Fransen voorstander van onze massages en positioneren ons nu als de nummer 1 in hun verlangen naar welzijn.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis