DAUMUS

Domino's Pizza organiseert een Open Day voor kandidaat Franchisenemers in Gent

Op vrijdag 6 september 2019 organiseert Domino’s Pizza een OPEN DAY te Gent. Domino’s Pizza, de internationale pizza keten, opgericht in 1960 te Michigan is wereldwijd actief en kent een zeer grote groei in België als in Nederland. 

Kennis maken achter de schermen met Domino’s Pizza

U bent ongetwijfeld al ooit in één van de talrijke Domino’s verkooppunten geweest en misschien bent u zelfs klant. Dan weet u dat Domino’s een uitgebreide organisatie vergt om de kwaliteit en leveringen volgens de Franchise standaarden van de groep te bestendigen.

Domino’s pizza organiseert een Open dag voor kandidaat franchisenemers in hun Franchise verkooppunt in Gent op 6 september. Tijdens deze dag kunnen franchise-geïnteresseerden kennis maken met het franchise concept van Domino’s Pizza en vragen stellen aan het Domino’s team en de lokale franchisenemer.

Op deze open dag kunt u er eveneens informatie krijgen over “Wat is een Franchise” of verdere details over het zelf starten van een Domino’s Franchise in uw eigen regio.

Wereldwijde expanisie

Pizzaketen Domino's heeft haar zinnen gezet op een uitbreiding naar 25.000 winkels om de levertijden te verkorten en een betere service aan klanten te bieden. Bovendien moet dat alles een omzet van 25 miljard dollar opleveren tegen 2025.

In België heeft Domino’s momenteel meer dan 80 verkooppunten en zoekt verder naar geschikte kandidaten om geplande groei van 50 locaties in België en Nederland te openen in 2019. Ook start binnenkort Domino’s Luxemburg met hun eerste vestiging.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis