Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Anytime Fitness van start in Wuustwezel

Al een decennium lang worden er elk jaar meer dan 300 Anytime Fitness vestigingen op de wereld geopend. Binnenkort is de Kempense gemeente Wuustwezel aan de beurt.

Met 24 uur per dag toegang, 365 dagen per jaar, is Anytime Fitness er trots op haar leden clubs te bieden die compleet zijn uitgerust, met een vriendelijke en persoonlijke service, in goed onderhouden locaties. Dit spreekt de huidige consument aan. Alle franchise locaties zijn eigendom van individuele ondernemers.

12e Franchise vestiging in België

De ondernemers die in aanraking komen met het Anytime Fitness concept zijn meteen enthousiast. Daarin staan namelijk persoonlijke aandacht, gemak en community centraal.  Als Franchisenemer word je tevens begeleid van A tot Z. Dat ondervond ook Mirjam de Lima, die momenteel de verbouwing van haar toekomstige club in Wuustwezel afrondt. Op woensdag 4 september zal de 12e Anytime Fitness in België, en daarmee de 97ste club in de Benelux, haar deuren openen. Recentelijk heeft zij een succesvol VIP-weekend georganiseerd waar de eerste leden – nog vóór opening- de mogelijkheid kregen zich tegen een aantrekkelijke korting in te schrijven. Dat weerspiegelt reeds het succes.

Anytime Fitness Franchise Benelux

Anytime Fitness opent later in 2019 haar 100e vestiging in de Benelux (in Nederland). Met bijna 4500 vestigingen wereldwijd biedt Anytime Fitness ondernemers een succesvolle franchiseformule met een solide basis én een goed verhaal. Bij Anytime Fitness staan aandacht, gemak, community en gezondheid voorop. Het feit dat Anytime Fitness voor veel ondernemers een interessant franchiseconcept is spreekt uit het feit dat 60% van onze franchisenemers eigenaar is van meer dan 1 club.

Bent u ook gepassioneerd door Fitness en wilt u een succesvolle Fitness starten?


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis