Delitraiteur - Oktober/November/December

Anytime Fitness heropent vernieuwd filiaal in Maaseik

De fitnessketen Anytime Fitness heeft zijn filiaal in Maaseik vernieuwd. Zondag 8 maart heeft franchisegever Petro Hameleers samen met schepen van sport in Maaseik, Marc Vereecken het franchise verkooppunt officieel heropend.

Wereldwijd heeft Anytime Fitness 5000 filialen, waaronder 12 in België. Om de zeven jaar passen ze hun filialen aan, dit om hun design te blijven aansluiten aan de actuele klantbehoefte van de sporters. Daarnaast passen ze ook deels hun doel aan. “In eerste instantie draaide onze keten rond comfort bij de klant, dus 24/7 kunnen sporten over de hele wereld met maar één abonnement. We gaan nu ook specifiëren naar persoonlijke aandacht per klant via coaching en kleine groepslessen,” zegt Kim Brouns, woordvoerder van Anytime Fitness.

Tegelijk is de keten ook steeds op zoek naar nieuwe locaties en franchisenemers. “We willen Anytime Fitness graag in heel België op de kaart zetten,” zegt Brouns. Momenteel zijn er al gesprekken gaande voor filialen in en rondom Antwerpen. Maar iedereen is welkom met een idee om verder uit te breiden.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis