Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Albert Heijn keert terug naar Antwerpse Groenplaats met ‘on-the-go’ aanbod

Na drie jaar afwezigheid keert Albert Heijn terug naar de Groenplaats in het centrum van Antwerpen. Met een rijk ‘on-the-go’ aanbod speelt de winkel in op de verwachtingen van buurtbewoners en passanten.

Happy hour

De 1300 m² grote supermarkt opent woensdagochtend – coronaproof – in het voormalige postgebouw, een iconisch pand op het bekende plein. Hij bevindt zich op amper 200 meter van de plek waar Albert Heijn gedurende enkele jaren een succesvolle stadswinkel uitbaatte – een winkel die de retailer moest afstoten na de fusie met Delhaize, en die werd overgenomen door CRU, de versmarkt van Colruyt Group.

Op de Groenplaats voorziet Albert Heijn een uitgebreid ‘on-the-go’ aanbod net naast de ingang. Hier vinden gehaaste passanten koffie, warme snacks, croques, slaatjes en verse sushi. Twee keer per dag pakt de supermarkt uit met een ‘happy hour’: tussen 8 en 10u en tussen 15 en 17u kan men er koffie kopen tegen de vlijmscherpe prijs van 1 euro.

Openingsacties

De nieuwe supermarkt – de 54ste voor de retailer in België – wordt uitgebaat door de ondernemersfamilie Khan, die sterk gelooft in deze locatie: “We kennen deze buurt heel goed: we baten al jaren een doe-het-zelf zaak uit in de Nationalestraat. Toen we hoorden dat deze locatie vrijkwam, was ons besluit snel genomen: hier willen wij een Albert Heijn openen. We kennen de winkelformule door en door, want we staan al even aan het roer van de succesvolle Albert Heijn winkel in Lokeren.”

Van woensdag tot vrijdag pakt Albert Heijn uit met openingsacties. De eerste is een ‘mini postkantoor’: klanten kunnen gratis postkaarten versturen vanuit de winkel – een knipoog naar het grootse verleden van het pand. Ook verstopt AH winkelmandjes op en rond de Groenplaats. Wie ze naar de winkel terugbrengt, krijgt een tegoedbon ter waarde van 20 euro. Met een identieke actie kondigde de retailer jaren geleden z’n komst naar de Groenplaats aan. De nieuwe winkel is elke dag, ook in het weekend, open van 8u tot 20u.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis