ixina - Juni 2022

5 jaar, 5 cultreeksen, 5 trends: Gelukkige verjaardag, Vanden Borre Kitchen

Of je nu fan bent van samenwonen met huisgenoten zoals in Friends, je werk je privé binnendringt zoals in House of Cards, of je het kasteelleven van Downtown Abbey wel kunt smaken, één ding hebben al deze cultreeksen gemeen: alles wordt gezegd, gedaan en ongedaan gemaakt in de keuken. De decorontwerpers hebben dit maar al te goed begrepen en alles uit de kast gehaald door hun helden in onvergetelijke keukens te laten spelen.

Sinds de oprichting 5 jaar terug kun je bij Vanden Borre Kitchen de held in je eigen keuken spelen. Dankzij het uiterst gepersonaliseerde aanbod van het merk, kun je je meest originele ideeën de vrije loop laten en de ideale keuken creëren. In 5 jaar tijd opende Vanden Borre Kitchen 18 winkels, waaronder recent in Leuven en Schoten.

Modern, traditioneel, gezellig, functioneel, ruim of net piepklein, een keuken vormt het kloppende hart van je huis, de plek waar je ‘s ochtends snel wil zijn voor een kop koffie, de veilige haven waar je terug thuis na het werk wat kunt bijpraten, drinken of een lekkere maaltijd kunt koken. Of een plaats waar je gaat zitten om te werken. Voor al deze functies heeft Vanden Borre Kitchen slimme en vernieuwende oplossingen in petto die zich lieten inspireren door bepaalde reeksen.

“Onze klanten willen een plek die op hen lijkt, die met hen mee kan evolueren en waar ze niet op uitgekeken raken. Daarom is tijdloosheid erg belangrijk, die bijvoorbeeld verklaart waarom wit zo’n blijver is. Dit betekent niet banaal of gewoontjes, integendeel. Dankzij de kleurencombinaties en de materiaalkeuze nodigen deze keukens je uit om er te ontspannen en tijd door te brengen. In de keuken vertoeven, is puur genieten!” aldus Fabrice Monjean, productverantwoordelijke bij Vanden Borre Kitchen.

18 winkels en klanten die de heel persoonlijke accenten kunnen smaken

De experts van Vanden Borre Kitchen houden van een uitdaging. Wat de inspiratiebron van hun klanten ook moge zijn, ze zoeken en vinden oplossingen op maat, aangepast aan hun budget.

Deze zomer opende Vanden Borre Kitchen zijn 17de en 18de verkooppunt in Leuven en Schoten. Michael Rosin, Development Director van Vanden Borre Kitchen, vertelt: “Deze eerste vijf jaar waren intens. En we blijven het merk aan hetzelfde tempo verder ontwikkelen. Het product is van hoge kwaliteit, en de klanten mispakken zich niet, want de vraag blijft toenemen. Volgend jaar zijn we van plan 6 nieuwe winkels te openen, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Tegen eind 2022 zal Vanden Borre Kitchen zich met een netwerk van 25 winkels tot de top 5 keukenwinkels mogen rekenen in België”.

LEESTIP >>> Ontmoeting met Charles Vanden Borre, een terugkeer naar de bron

De criteria om een Vanden Borre Kitchen winkel te runnen zijn altijd dezelfde: zoek een toplocatie van minstens 400m2 en werk als franchisenemer. Veel zaakvoerders hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om van job te veranderen en zich als franchisenemer te lanceren. Voor ze aan de slag gingen, kregen ze enkele weken opleiding in het opleidingscentrum van de groep. Ben je een technicus, verkoper, ingenieur ... of wenkt de lokroep van het avontuur je... bel Vanden Borre Kitchen.

De twee nieuwe telgen in het Vanden Borre Kitchen netwerk:

VANDEN BORRE KITCHEN SCHOTEN Bredabaan 1197, 2900 Schoten - Elke dag open van 10 tot 18 uur, zondag gesloten

VANDEN BORRE KITCHEN LEUVEN Tiensesteenweg 376, 3000 Leuven - Elke dag open van 10 tot 18.30 uur, zondag gesloten


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis