Maki Maki - Juli-September 2022

10 nieuwe Daniel Moquet franchisenemers in opleiding

De Franchise Daniel Moquet, gespecialiseerd in de ontwikkeling van paden en terrassen, zet zijn ontwikkeling voort. 10 nieuwe franchisenemers begonnen afgelopen september met hun initiële opleiding van 6 weken en openen hun vestigingen in maart 2022.

Volledige opleiding leidend tot een diploma

"Omdat ik daarvoor uit een andere branche kwam, kon ik met deze training bevestigen dat ik franchisenemer wilde worden op dit gebied dat mij fascineert. Vanaf het begin, wanneer we ons aansluiten bij het Daniel Moquet-netwerk, voelen we ons gesteund en wordt alles gedaan zodat we de beste tools hebben om onze activiteit te starten. Bovendien kunnen we als groep nieuwe franchisenemers onze kennis met elkaar delen, maar ook plezier hebben en een teamgeest creëren. Het is geruststellend om deze training te doorlopen en niet alleen te zijn als het begint! Dit legt een van de nieuwe franchisenemers uit die aan deze eerste training deelneemt.

LEESTIP >>> De Daniel Moquet-franchise opent zijn Europees trainingscentrum

Tijdens deze initiële opleiding van 6 weken wisselen nieuwe franchisenemers namelijk theoretische cursussen en onderdompelingen af ​​in een bureau en in het veld om de tijdens de cursus opgedane kennis in praktijk te brengen. Daarnaast leggen franchisenemers aan het einde van de opleiding een examen af ​​waarmee ze een diploma kunnen behalen dat hun vaardigheden bevestigt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis