DAUMUS

Zaakvoerder van Alvo in Kontich is een ondernemer in hart en nieren

Dit jaar tekent de 40ste verjaardag van de Nagels-supermarkt in Kontich. Het is 27 jaar geleden dat Kurt besloot zelfstandige ondernemer bij Alvo te worden.

De ouders van Kurt hadden 40 jaar geleden een kleine winkel. Ze kochten hun voorraad in bij groothandels, sloegen het zelf op en maakten hun eigen folders. Na een korte samenwerking met een ander bedrijf, besloten ze uiteindelijk te kiezen voor Alvo.

“Ik moest en ik zou bij Alvo terechtkomen”

Kurt was vastbesloten, hij moest, en hij zou, zelfstandige ondernemer bij Alvo worden. Zijn vader stond achter die keuze, en Kurt nam de zaak over toen hij 21 was. Dankzij een collega wist hij in contact te komen met Alvo. Inmiddels is het 27 jaar geleden en heeft Kurt er geen moment spijt van gehad.

“Het concept was een grote openbaring voor mij”

Alvo helpt je met je winkelbeleid, investeringen, financiën, assortiment, marketing en personeelszaken. Zo haal je een maximale omzet.

Je komt regelmatig samen met andere Alvo-ondernemers om ervaringen en tips uit te wisselen. Ook de organisatie staat ook open voor jouw input.

“We zijn opgegroeid in deze omgeving”

Kurt is een ondernemer in hart en nieren! Volgens hem is Alvo hiervoor de ideale formule, je krijgt de vrijheid om eigen accenten te leggen en eigen sterktes uit te bouwen. Tegelijk genieten we van de vele voordelen van de samenwerking met de Colruyt-groep op aankoop en logistiek vlak wat resulteert in zeer mooie marges.

Twijfel niet langer indien ook u zelfstandige ondernemer bij Alvo wenst te worden, en neem met ons contact op.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis