Gecon

Vanden Borre Kitchen opent negende winkel in Waterloo

Geen enkele Vanden Borre Kitchen is zo Vanden Borre ». Dat zou de slogan kunnen zijn van onze negende vestiging die op 4 november 2019 de deuren opende in Waterloo.

De nieuwe winkel wordt gerund door Charles Vanden Borre, die tot de vierde generatie van de familie behoort. Hij staat klaar om de pijlers van het merk ook in de regio Waterloo tot leven te brengen: een onklopbare all-in prijs, een premium service én een zorgeloze garantie.

Meer dan 30 jaar enthousiasme en ervaring

Het minste wat men van Charles Vanden Borre kan zeggen, is dat hij al een tijd meedraait in de keukensector. In 1978 stond hij al mee aan de wieg van Vanden Borre Cuisine. Zijn expertise en passie voor het vak bleven groeien doorheen de jaren. Op 4 november 2019 opende hij samen met Gilles Denis de deuren van een nieuw project: Vanden Borre Kitchen Waterloo.

Dé plek om uw toekomstige keuken te ontdekken

740 m2 showroom, veertien demonstratiekeukens en drie professionele adviseurs die klanten met plezier aan een droomkeuken helpen: zo wil Vanden Borre Kitchen iedereen verwelkomen in Waterloo. Klanten die een keukenoplossing zoeken die naadloos aansluit bij hun ruimte en budget, zijn hier dus aan het juiste adres.

De adviseurs van Vanden Borre Kitchen helpen klanten bij het samenstellen van een keuken die past bij hun stijl en identiteit. De mogelijkheden op vlak van personalisatie zijn bijna eindeloos. Elk project wordt van het ontwerp tot de allerlaatste schroef opgevolgd door specialisten. Dat principe heeft zijn doeltreffendheid doorheen de jaren al ruimschoots bewezen.

Op maat van uw wensen en uw budget

De belofte van Vanden Borre Kitchen is glashelder : klanten een keuken op maat aanbieden tegen de beste all-in prijs op de markt. En dat met unieke producten en gepersonaliseerde kwaliteit. Vertrouwen en professioneel advies spelen daarbij een essentiële rol.

De kitchen experts van Vanden Borre Kitchen helpen klanten steeds aan een optimale oplossing: een stijlvolle keuken op maat van hun dagelijks leven én budget. De all-in prijs voorkomt onaangename verrassingen. Die bevat alle opmetingen, projectaanpassingen, levering,

plaatsing en eindschoonmaak. Klanten genieten bovendien van een zorgeloze garantie: tot vijf jaar waarborg op elektrotoestellen en tot tien jaar op meubilair. Nóg een reden om op Vanden Borre Kitchen te vertrouwen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis