Dankzij een sterk persoonlijk contact kennen onze adviseurs jouw onderneming bovendien door en door. Elke ondernemer heeft bij ons namelijk een eigen aanspreekpunt. Zo garanderen we dat je steeds een snel én correct antwoord op je vraag krijgt. Bovendien volgen onze specialisten de laatste trends en veranderingen op de voet en denken ze graag proactief mee. Zo wordt jouw zaak nóg efficiënter.

Onze diensten in de franchisewereld

Wie actief is in franchising kan bij ons terecht vanaf de voorzichtige opstart van een nieuwe merknaam tot de verdere uitbouw van een ervaren formule. Onze multidisciplinaire aanpak maakt het dan ook mogelijk om franchisenemers in elke fase actief bij te staan en zo onnodige zorgen te vermijden. Onze ervaren specialisten in franchising helpen je bij belangrijke juridische en fiscale keuzes en ondersteunen je met een kwalitatieve rapportering op maat. Zo heb je altijd een duidelijk zicht op de stand van zaken.

Maar ook als franchisegever kan je rekenen op een kwalitatieve rapportering volgens het vereiste kader en kan je terugvallen op onze knowhow van het Belgische én internationale fiscale, juridische en sociale landschap. Ook de ledenbegeleiding is in dit snel veranderende ondernemerslandschap een belangrijk onderdeel van jouw strategie. Daarbij bewaken wij steeds het belang van beide partijen.
Nieuws
recruitment franchise be.png
Wat mag een goede lead van een gekwalificeerde Franchisekandidaat kosten? Lees meer
La base d'un contract de franchise
De basisregels van een Franchise contract Lees meer
Heytens wint Zilveren Award voor Beste Klantentevredenheid 2024 Lees meer
Green Street neemt specialist in vastgoeddata Locatus over Lees meer
Sluit je aan bij het wereldwijde succes van Fitness Park, een uitzonderlijke franchisemogelijkheid Lees meer
Online seminarie op donderdag, 13 juni : Welke wettelijke cruciale aanpassingen moet ik nu maken aan mijn PID? Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?