Registreren

Troc.com : rekruteert nu franchisenemers via Franchise.be

Bij Troc.com bepaalt een expert samen met jou wat jouw goederen waard zijn. Daarna kan je jouw goederen zowel cash laten inkopen, waarbij je er meteen contant geld voor krijgt, of je kan ze in depot laten nemen. Daarna worden de goederen optimaal uitgestald in de toonzaal en meteen online geplaatst. Hoe werkt de depotverkoop precies? Eens een koper gevonden voor jouw product wordt het geld op jouw rekening overgeschreven. Voor de hele afhandeling ontvangt Troc.com een commissie die varieert naargelang de verkoopprijs. Kortom, bij Troc.com is zowel “kopen of verkopen, altijd een goede zaak”.

Troc.com is met 100 winkels aanwezig in 6 Europese landen. De prioriteit van Troc is om een nieuwe, zuinigere en meer verantwoorde vorm van consumeren te stimuleren. Alle producten worden in de winkels en op de site gepresenteerd.

Onze ideale Troc.com franchisenemer

Open, sociaal, joviaal en communicatief • Goed georganiseerd, stipt en eerlijk. • Ondernemend, leidinggevend en teamspeler • Management ervaren • Hongerig om zich te ontplooien in een constructief partnership en een WIN-WIN samenwerking.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis