Download Gratis uw Franchise startersgids

Tom&Co Saint-Ghislain franchise in een nieuw jasje

Het tweede Tom&Co project van 2020 is opnieuw een remodelling.

Deze keer is het Tom&Co Saint-Ghislain Franchise verkooppunt aan de beurt met zijn 800m2. Bovenop de remodelling krijgt deze Tom&Co er een Dog Wash bij en een nieuwe afdeling voor knaagdieren.

In 2000 opende de familie Gillet zijn eerste Tom&Co als franchisenemer in Hornu en liet deze over in 2018. Zes jaar later, in 2006, opende ze de Tom&Co in Saint-Ghislain. De familie Gillet ging zelfs voor een derde winkel in 2013 : Tom&Co Frameries.

Over Tom&Co

Met zijn netwerk van meer dan 140 winkelpunten is Tom&Co dé specialist in voeding en accessoires voor huis- en tuindieren. De keten ontstond in 1991 in België en neemt vandaag een onbetwistbare leiderspositie in op de markt. Tom&Co is eveneens aanwezig in Frankrijk en Luxemburg en heeft hier dezelfde ambities als in België.

Tom&Co verkoopt voeding en accessoires voor de volgende dierenfamilies: honden, katten, vissen, knaagdieren, reptielen en neerhofdieren. De oppervlakte van gemiddeld 500m² en een ruime keuze aan dieren uit de voorgaande categorieën (behalve honden en katten) zorgen voor een aangename winkel, waar onze klanten met hun gezin graag een kijkje komen nemen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis