Burger King - Leuven / Ninove - 08/02-08/03/2021

The Athlete's Foot : Franchise in de kijker

The Athlete’s Foot positioneert zichzelf als een ‘athletic street style destination’. Bij The Athlete’s Foot kunnen consumenten terecht voor een breed aanbod sneakers, sport-lifestyle kleding en bijpassende accessoires van 's werelds meest gerenommeerde sportmerken zoals NIKE, adidas, Reebok, Vans, Puma en New Balance.

The Athlete’s Foot streeft er naar om de consument de volledige head-to-toe look te bieden in een inspirerende, maar vooral ook commerciële omgeving. Als franchisenemer bij The Athlete's Foot krijg je dan ook toegang tot Europees samengestelde topcollecties.

Wij zijn op zoek naar ondernemers die ervaring hebben binnen de detailhandel en affiniteit met en interesse in de sneakermarkt hebben.

The Athlete’s Foot zorgt voor landelijke naamsbekendheid en levert je uitgebreide ondersteuning bij o.a. de strategie, de opstart en het budget- en aankoopbeheer. Ben jij in staat om de lokale markt te bedienen en consumenten fan te maken van jouw winkel? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis