Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

SPAR uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Franchise Trofee 2023

De franchiseformule SPAR is op dinsdagavond 23 mei jl. uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Franchise Trofee 2023.

De vakjury kwam tot de conclusie dat SPAR de winnaar is, na een uitgebreid overleg en de excellente score behaald in de 7 hoofdpunten. Het was ook dit jaar een close call.

Marc Schoonhoven, Area Manager Franchise:

‘Als Spar zijn wij 7 jaar geleden de transitiefase ingegaan, en zijn wij samen met de ondernemers van supermarktconcept getransformeerd naar een gemaksformule. Het winnen van de NFV Trofee is een kroon op al het werk dat wij de afgelopen 7 jaar samen hebben verzet.’

De NFV Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. De Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. Leden van de vereniging kunnen franchiseketens nomineren. Een vakjury beslist aan de hand van de ontvangen documentatie en een presentatie gevolgd door vragen wie de vakprijs wint. De drie genomineerden dit jaar waren Bakker Bart, eazie en SPAR.

LEESTIP >>> Hernieuwde Spar Franchise van Moorsele heropent vandaag


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis