Sodalis Logo 200@2X
Vestiging(en)

Sodalis telt vandaag 4 kantoren: Brugge - Brussel - Gent - Halle.

Uw expert
Emilie Bource
Account Manager

Korte beschrijving

HR-oplossingen op maat Met Sodalis kies je voor een sterke partner die met je meedenkt. Ons team van experts levert HR-oplossingen op maat van jouw onderneming. De basisopdracht van Sodalis is het vervullen van de wettelijke opdrachten van een sociaal secretariaat. Ons primaire doel is dan ook correcte loonbriefjes tijdig af te leveren, want wij zijn er ons van bewust dat dit uiterst belangrijk is voor het vertrouwen tussen werkgever en werknemer.

Onze ambitie is onze dienstverlening af te stemmen op de verwachtingen van bedrijfsleiders en personeelsdiensten van KMO’s. Zo willen wij dé referentie worden als proactieve en innovatieve HR-dienstverlener voor de KMO-markt.

Met onze vaktechnische knowhow en jarenlange ervaring staan we garant voor de juiste tools en operationele ondersteuning voor een succesvol personeelsbeleid.

Met Sodalis kies je voor een sterke partner die met jou meedenkt

Sodalis levert HR-oplossingen op maat van jouw onderneming en gaat hierbij veel verder dan het klassieke sociaal secretariaat. Dankzij onze brede expertise en jarenlange ervaring staan we garant voor een uitstekende operationele en strategische ondersteuning en bouwen we samen met jou een succesvol personeelsbeleid.

Hoe versterkt Sodalis jouw onderneming?

 • Payroll-beheer
 • Verloningsbeleid
 • Juridisch advies
 • Sociale audits
 • Opleidingen
 • HR-tools
 • Operationele ondersteuning (vanop afstand, maar ook ter plaatse)
 • Begeleiding op maat naar een professioneel HR-beleid

Sodalis, gedreven door 5 waarden

Waarden delen we niet enkel op de werkvloer, maar ook met onze klanten.

Een geslaagde samenwerking begint met een gedeelde aanpak.

 • Mens: Onze dienstverlening draait om mensen. Persoonlijk contact met klanten en begeleiding op maat maken het verschil.
 • Kwaliteit: Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op onze dienstverlening. Expertise, knowhow en ervaring staan daarin centraal.
 • Transparantie: Professionele relaties met klanten steunen op transparantie. We streven in onze dienstverlening open communicatie na.
 • Ondernemerschap: Onze klanten zijn ondernemers en we weten wat ze nodig hebben. We denken proactief mee en zetten in op totale ontzorging, van payroll-beheer tot strategisch advies.
 • Teamwork : Door de klemtoon te leggen op langdurige samenwerking zetten we in op teamwork.

Missie van Sodalis

Sodalis is een familiaal gedreven en onafhankelijk erkend sociaal secretariaat voor werkgevers dat een kwalitatieve invulling van wettelijke opdrachten beoogt. Daarnaast speelt Sodalis een ondersteunende rol voor bedrijfsleiders en personeelsdiensten van KMO’s en biedt Sodalis een antwoord op hun personeelsgerelateerde behoeften.

Visie van Sodalis

Sodalis staat als erkend sociaal secretariaat in voor al jouw personeelszaken, van operationele ondersteuning bij je loons- en personeelsadministratie tot juridisch advies. In onze professionele dienstverlening streven we naar totale ontzorging. Met een team van experts rond één centraal contactpersoon kiezen we voor een persoonlijke aanpak.

Sodalis is actief in een steeds veranderende omgeving en gaat vastberaden de uitdagingen aan die op ons pad komen. Daarin staan de veranderlijke behoeftes van KMO’s en bedrijfsleiders inzake personeelsbeleid uiteraard centraal.

Om de best mogelijke service te bieden, zet Sodalis ook maximaal in op kennis en expertise. Sodalis draagt een duurzaam loopbaanbeleid voor onze interne medewerkers hoog in het vaandel. Zij zijn immers het kloppend hart van onze organisatie.

Door middel van onze partnerships met verschillende sectorfederaties als Fevia en Febetra en onze vlotte samenwerking met de financiële adviseurs houden we de vinger aan de pols van het Vlaamse ondernemingslandschap.

Daarnaast streven we als lid van de Unie van erkende Sociale Secretariaten (USS) en Serviam+ elke dag naar een grondige vakkennis.

Meer informatie over onze diensten?  Neem vrijblijvend contact op met een expert

 

LINK naar webinar "Loonpakket optimaliseren voor medewerkers"

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?