ENJO - Q4 Banner

Sleeplife opent 19e slaapwinkel in Geel

De Belgische slaapspecialist Sleeplife heeft een nieuwe vestiging geopend in Geel. Het is de negentiende winkel voor de keten, die zopas ook een nieuwe baseline en reclamecampagne lanceerde.

Blinde vlek

De nieuwe winkel ligt aan de Antwerpseweg 14 in Geel. “Deze regio was nog een blinde vlek in ons netwerk”, zegt managing director Wim Herman van Sleeplife. “De opening van onze nieuwe winkel stelt ons in staat om nog meer mensen kennis te laten maken met ons unieke concept: persoonlijk slaapadvies gekoppeld aan een wetenschappelijk onderbouwde meting.”

De slaapspecialist lanceerde zopas de nieuwe baseline ‘voelbaar beter slapen’: hiermee wil Sleeplife mensen laten ondervinden hoe goed het voelt om te slapen in een bed dat volledig op je behoeften is afgestemd. Er loopt een humoristische radiospot met de bekende stemmen van Koen Van Impe en Rik Verheye en in de kranten en het straatbeeld verschijnt het nieuwe campagnebeeld: een gelukzalige slaapster die haar bed rechtstaand omhelst.

“Dat beeld is de visuele vertaling van onze baseline: het gelukzalig gevoel van goed slapen. Het gevoel dat je zoveel van je bed houdt dat je het bij het thuiskomen ’s avonds meteen zou willen omhelzen. Dat is precies waar Sleeplife voor staat”, aldus Herman.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis