Registreren

Sephora lanceert nieuw, kleiner winkelconcept

Helft kleiner dan traditionele winkel
De eerste vestiging van het concept Sephora Studio is alvast geopend in Boston en het doel is om het verder uit te rollen over de hele Verenigde Staten. De winkel heeft een oppervlakte van 185 vierkante meter en is daarmee een stuk kleiner dan de gemiddelde winkel van Sephora, die een oppervlakte hebben van ongeveer 500 vierkante meter.

In het nieuwe concept zullen heel wat digitale elementen te vinden zijn en wordt er meer aandacht geschonken aan de persoonlijke ervaring van de klant. Het zal ook mogelijk zijn om er online bestellingen te plaatsen en die daar later dan weer op te halen. De verkoopsters krijgen op hun beurt dan weer een mobiel toestel in handen, om klanten in de winkel sneller te kunnen adviseren. Dat is nodig, omdat het aanbod in de winkel kleiner is dan in de traditionele vestigingen.

Inspelen op nieuwe trend
Sephora Studio zal daarnaast ook alle mogelijke one-on-one services aanbieden, waarbij klanten worden geholpen door de best opgeleide medewerkers binnen Sephora. Een nieuwe service is de Custom Makeover Plus, een makeover van 75 minuten waarbij de klant alle nodige informatie rond huidverzorging kan krijgen.

Met het nieuwe concept wil Sephora vooral inspelen op de groeiende groep consumenten die minder interesse heeft in het bezoeken van grote winkelcentra en liever lokaal geholpen willen worden. Omdat daar echter minder ruimte is voor grote winkels, besloot Sephora dus op de proppen te komen met een kleiner concept.


Reageren


Reacties

  • Salih cakici

    Beste Ik zou graag in België een vestiging willen openen van Sephora. Graag wil ik vriendelijk vragen hoe en met wie ik contact moet opnemen. Alvast bedankt Met vriendelijke groeten PRT TEAM

  • Salih cakici

    Beste Ik zou graag in België een vestiging willen openen van Sephora. Graag wil ik vriendelijk vragen hoe en met wie ik contact moet opnemen. Alvast bedankt Met vriendelijke groeten PRT TEAM

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis