Schmidt Groupe, een Europese leider in woninginrichting

Leider op de Franse markt, na Spanje te hebben ontwikkeld met meer dan 60 winkels, Engeland met meer dan 25 winkels, een kruissnelheid van meer dan 40 openingen per jaar in Europa, schakelt Schmidt Group nu over naar topsnelheid in België, waarvan de ontwikkeling van de 2 merken Schmidt en Cuisinella een prioriteit is in 2020 en 2021.

En jij, waar zie je je toekomstige winkel?

Momenteel hebben de 2 netwerken 13 winkels in ons land. Uiteindelijk wil Schmidt Groupe een netwerk van 40 winkels in het Waalse en Brusselse Gewest ontwikkelen alvorens ook in Vlaanderen op zoek te gaan naar kandidaten.

Dit jaar verwierven de Schmidt franchisenemers in Messancy, Patrick Champvillair en David Mariani hun tweede verkooppunt in Marche en Famenne. Een ander openingsproject van Cuisinella boekt grote vooruitgang in Mons met Ludovic Leroy in het commerciële gebied Grands-Prés.

Een voordelig economisch model?

Meer dan dat ! Geen royalty's of entreegelden! Bovendien biedt Schmidt Groupe tijdens het creatieproject en gedurende de hele levensduur van de winkel 100% ondersteuning aan de franchisenemer en staat klaar om gemotiveerde kandidaten een boost te geven om hun ondernemerschapsproject uit te voeren!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis