Heytens - 2022

Raison Home : Word persoonlijke Home Designer van uw klanten

Je bent een binnenhuisarchitect, een designliefhebber, een ervaren keukenontwerper, gespecialiseerd in kasten, kleedkamers, badkamers of andere woninginrichting.

Eerste optie die je ter beschikking staat: doe zoals iedereen en ga je talenten oefenen in een showroom. Hoe ga je het doen? Je verwelkomt je klanten zodra ze de showroom binnenkomen en biedt hen een rondleiding aan zodat ze je kunnen vertellen wat ze leuk vinden of niet; je neemt ze mee naar de ruimte waar de stalen uitgesteld staan om de verschillende opties te ontdekken en nodigt ze vervolgens uit om in je kantoor te komen om de plannen en foto's van hun interieur te ontdekken en het project te ontwerpen dat volgens jou het beste past bij hun behoeften en verwachtingen.

Het project zal worden verfijnd op basis van hun reacties op uw voorstellen en dan zal het tijd zijn om de verkoop te sluiten.

Stelt u zich nu een tweede optie voor: uw klanten een totaal andere beleving bieden op basis van een hechte relatie, co-design en het vertrouwen dat wordt gegenereerd door de realisatie van het project tot in de puntjes te begeleiden.

Hoe gaan wij hiervoor tewerk?

Je gaat naar je klant. 85% van de vragen die je in de showroom stelt, stel je ze niet meer aangezien je alles voor je hebt. Voordat u zich interesseert in het project van uw klant, zult u zich in hem interesseren, zijn smaak, zijn verlangens, zijn activiteiten, de organisatie van het gezin ontdekken. Met andere woorden, je creëert een hechte relatie die in een showroom heel moeilijk op te bouwen is.

Dan ga je de huidige keuken bezoeken, de deuren en lades openen, hem vragen om je te vertellen wat hij leuk vindt, wat hij absoluut niet meer wil, hem uitnodigen om je uit te leggen hoe hij in zijn keuken werkt, wat hij leuk vindt koken, hoe en waar hij borden, bestek, etenswaren, enz. wil bewaren.

Vervolgens begin je je met hem de indeling van de keuken van zijn dromen voor te stellen door de toegang toe en in de ruimte, plaatsing van de belangrijkste elementen waaruit de keuken bestaat te definiëren; dan zul je geïnteresseerd zijn in de materialen en kleuren die overeenkomen met de esthetiek waar hij de voorkeur aan geeft, je zult de apparaten onderzoeken die overeenkomen met zijn eetgewoonten, de sanitaire voorzieningen die zowel functioneel en harmonieus zijn met het uiterlijk als de accessoires.

U zult er te allen tijde voor zorgen dat u uw klant helpt om het unieke project te ontwerpen dat bij hem past en niet om voor hem het project te ontwerpen dat u het beste lijkt te voldoen aan zijn behoeften. Stel je zijn trots en plezier voor aan het einde van het ontwerp wanneer hij het door hem ontworpen project in 3D en virtual reality ontdekt.

LEESTIP >>> Raison Home: mijn roeping, u helpen om uw droom van zelfstandig ondernemen te realiseren

En als kers op de taart, waar alle traditionele acteurs in de showroom hun klanten aan hun lot overlaten met het voorbereidende werk voor de plaatsing van hun project, vertelt u uw klant dat u zorgt voor de coördinatie van zijn project met vakmannen. Zodat de werkelijkheid overeenkomt met de droom. Zodat het vertrouwen wordt bevestigd, wat ertoe zal leiden dat uw klant u aanbeveelt bij zijn kennissen en u opnieuw een beroep doet voor zijn volgende ontwikkelingsproject: een kleedkamer, een badkamer, een wasruimte, een tv-meubel,...

Als u de persoonlijke Home Designer van uw klanten wilt worden, biedt Raison Home u de mogelijkheid. Laten we uw project bespreken!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis