Download Gratis uw Franchise startersgids

RAISON Home : mezelf organiseren om te slagen

Denkt u aan uw toekomst: aan het werk blijven of uw bedrijf starten? Je hebt je lang afgevraagd: het verlangen is er, maar de remmen ook.

Je kon jezelf geruststellen over de financiële elementen. U heeft echter veel vragen, ook die over uw organisatie: als ik mijn bedrijf eenmaal alleen run, hoe zal ik mezelf dan organiseren om alles te doen. En ja, de taken zijn talrijk: maak mijn aanbod, onderhandel met leveranciers over interessante inkoopvoorwaarden, creëer de identiteit van mijn bedrijf en communiceer het, zoek mijn prospects, start het verkoopproces en sluit ze af, plaats mijn bestellingen, lever, verleen service aan mijn klanten om ze tevreden te stellen, toezicht te houden op de after-sales service, factureren, mijn leveranciers betalen, de betalingen van mijn klanten registreren, de boekhouding doen, de IT-oplossingen vinden waarmee ik mijn bedrijf kan runnen en onderhouden, me op de hoogte houden van de ontwikkelingen in mijn markt en een oneindig aantal kleine dingen die tijd vergen?

Je hebt in principe twee oplossingen.

De eerste is om het alleen te doen. Het is goed te doen als u uw bedrijf start in een gebied waarin u bekwaam bent. U weet heel goed wat u nodig heeft en met wie u contact moet opnemen om uw aanbod te ontwikkelen en aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. U moet echter alles zelf doen of interne of externe medewerkers betalen om het te doen. U zult niet in staat zijn om te profiteren van de bestaande koopkracht om de beste deal te krijgen en u zult alle uitdagingen moeten aangaan om uw bedrijf op eigen kracht te starten en te laten groeien.

LEESTIP >>> RAISON Home: uw bedrijf succesvol lanceren

De tweede is om franchisenemer te worden om uw bedrijf te starten. Wat zijn de voordelen ? Geniet van een merk en alle marketing- en communicatietools om jezelf bekend te maken. U beschikt onmiddellijk over alles wat u nodig heeft om uw activiteit te lanceren: een aanbod met onderhandelde aankoopvoorwaarden dankzij de kracht van de franchise, verkoopondersteunende tools, aangepaste IT-tools, een verkoopmethode en after-sales management, initiële en permanente opleiding, toegang tot kennis van het hele netwerk, continue aanpassing aan nieuwe marktomstandigheden en dagelijkse ondersteuning van je franchisegever zodat je nooit alleen staat. En dit alles met nauwgezet respect voor uw onafhankelijkheid.

Wat kost het? Entreegeld, royalty's en een marketingbijdrage die u alleen betaalt in functie van uw omzet. Met andere woorden, u varieert een zeer groot deel van uw kosten, terwijl als u het alleen doet, veel van deze kosten zullen worden vastgesteld, ongeacht uw resultaten.

Als u geïnteresseerd bent in de markt van inbouwkeuken en interieurontwerp, een van de groeisectoren sinds de Covid-19-crisis, bespreken we uw project om uw franchisebedrijf te lanceren RAISON Home https://franchise.raisonhome.com/nl-be/kontakt/


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis