Benodigd Eigen Vermogen
Er wordt een waarborg gevraagd. Dit kan via de bank ook aangevraagd worden
Totale inverstering
Press Shop & More staat in voor de exploitatiekosten en inrichting van het winkelpunt. Aan de zelfstandige ondernemer wordt een waarborg gevraagd.
Instapkosten
Er wordt een waarborg gevraagd.
Gemiddelde omzet
Dit verschilt per winkelpunt, vraag informatie aan.
)

Informatie Press Shop & More Franchise

Press Shop & More is gespecialiseerd in on-the-go Press convenience en heeft winkels in winkelstraten, shoppingcenters, trein stations en luchthavens. We beschikken over een netwerk van 170 verkooppunten op strategische plaatsen die in het Travel segment gekend zijn onder de merknaam RELAY en HUBIZ en in het Proximity segment onder de naam Press Shop. Je vindt in onze winkels een gevarieerd aanbod aan pers en verschillende 'on the go' producten en diensten.

Onze klanten kunnen elke dag bij ons terecht tijdens onze ruime openingsuren. Een krant of magazine met een verse koffie om mee te nemen, dat laatste nieuwe Top 10 boek, een lekkere snack voor tussendoor of voor de middagpauze, een verfrissend drankje of een last-minute cadeautje met een originele wenskaart, zorgen voor een momentje van plezier bij onze klanten. Daarnaast kan je bij ons ook pakjes versturen en afhalen, vervoerstickets kopen en zelfs een gokje wagen. Wij zijn tevens specialist op het gebied van tabaksproducten.

Heb jij een hart voor Retail ?

We kijken steeds uit naar nieuwe zelfstandige uitbaters met een commerciële flair, een warm hart voor mensen, gevoel voor verantwoordelijkheid om onze winkels te beheren. We bieden jou een instapklare winkel zonder uitbatingskosten en een commissie gebaseerd op het zakencijfer. Daarnaast word je als ondernemer in onze winkelketen ondersteund door de diensten van onze hoofdzetel en word je opgenomen in een grote familie van collega uitbaters.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
Meer informatie op www.press-shop.be
Sector Retail
Sub sector Dagblad & boekhandel
Aantal voltijdse equivalenten 0
Locatie criteria Press Shops: dorps- of stadskern, shoppingcentra, ziekenhuizen, ... Relay: luchthaven, metro- en treinstations.

Bedrijfsinformatie

Type franchise Commercieel netwerk
Franchise sinds 1923
Franchise opleiding programma Een opleiding van een 10-tal dagen is voorzien om u alle nodige aspecten van het werk aan te leren.
;

Financieel

Gemiddelde omzet in € Dit verschilt per winkelpunt, vraag informatie aan.
Totale investering in € Press Shop & More staat in voor de exploitatiekosten en inrichting van het winkelpunt. Aan de zelfstandige ondernemer wordt een waarborg gevraagd.
Benodigd eigen vermogen in € Er wordt een waarborg gevraagd. Dit kan via de bank ook aangevraagd worden
Instapgeld in € Er wordt een waarborg gevraagd.
Royalties en andere doorlopende bijdragen Nihil
Aantal Franchise vestigingen Momenteel zijn er zo'n 150 Press Shop-winkels en 50 Relay-winkels.
;
;

Vestigingen Press Shop & More Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/39300', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Press Shop & More"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '39300', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?