Heytens

PIRTEK : Franchise in de kijker

PIRTEK is in Europa de marktleider in het vervangen van hydrauliekslangen op locatie. De kracht van deze wereldwijde serviceformule is onze 1-uur service. Dankzij de landelijke dekking in servicepunten kunnen wij garanderen dat na een melding van een storing binnen 1 uur een servicemonteur ter plaatse is. Daarnaast biedt PIRTEK tal van aanvullende services, zoals preventief onderhoud.

PIRTEK heeft in de Benelux 24 centers (in België 8 en in Nederland 16) met ruim 100 servicebussen, die zijn ingericht als mobiele werkplaatsen.”

PIRTEK ONDERNEMER WORDEN

PIRTEK is met 35 jaar ervaring een gerenommeerde internationale franchiseformule en marktleider in Europa en onderdeel van van de internationale Franchise Brands Group.

PIRTEK biedt u de mogelijkheid om bestaande, operationele centers over te nemen. De basis is volledig beschikbaar en dus hoeft u niet vanaf de grond alles op te bouwen.

Alle PIRTEK centers opereren volgens hetzelfde beproefde business concept. Een franchisenemer koopt het recht een PIRTEK vestiging (een center) te runnen waarin hij/zij ondersteund en geadviseerd wordt door het PIRTEK hoofdkantoor.

SOLIDE EN RENDEREND ONDERNEMERSCHAP

Als franchisenemer bij PIRTEK kiest u voor een solide en renderend ondernemerschap in een sector die constant evolueert. De PIRTEK franchiseformule heeft verschillende internationale awards gewonnen waaronder de Nationale Franchise Trofee in Nederland. U krijgt de steun van een krachtige groep, de nummer 1 in Europa.

PROFIEL PIRTEK FRANCHISENEMER

  • U bent een ondernemer in hart en nieren, tenminste 35 jaar oud, die het leiden van een eigen zaak ambieert;
  • U werkt graag samen in een netwerk en begrijpt de voordelen van het samenwerken in een franchiseorganisatie;
  • U bent in staat om de Pirtek formule zowel in commerciële, operationele als financiële zin op de juiste wijze in te vullen en met bevlogenheid uw team te leiden en aan te sturen;
  • U bent commercieel en communicatief vaardig en bent altijd op zoek naar kansen om groei te realiseren;
  • U voelt zich thuis in een technische omgeving, zonder zelf technicus te hoeven zijn;
  • U bent bereid om te investeren in de (eigen) onderneming.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis