Download Gratis uw Franchise startersgids

PANO in de Top 100 Franchises in Frankrijk

PANO, marktleider in bewegwijzering in Frankrijk en in het buitenland, zet zijn ontwikkeling voort, zoals blijkt uit de 97e plaats in de rangschikking van "De Top 100 franchises in Frankrijk" in alle sectoren.

Met meer dan 2.000 franchise- / concessienetwerken in Frankrijk organiseert Franchise Directe elk jaar de ranglijst van de "Top 100 franchises in Frankrijk" om de merken te presenteren die vandaag op de franchisemarkt rekenen. Zo dienen de Top 100 franchisenemers als model voor jonge netwerken die zich willen ontwikkelen, maar ook voor bedrijven die de voordelen van franchising overwegen.

Dit jaar staat PANO vooral op de eerste plaats in Frankrijk in de categorie "Advertising & Marketing", wat de voortdurende evolutie van het netwerk benadrukt dat dit jaar zijn 40-jarig jubileum viert en streeft naar een sterke ontwikkeling in Frankrijk de komende jaren. Het doel is om in de komende 10 jaar 300 agentschappen in Frankrijk te bereiken om een ​​netwerk van het hele nationale grondgebied te hebben. Hiervoor heeft PANO zichzelf de opening van een dertigtal agentschappen in 2020 opgelegd. Internationaal staat ook de opening van 1.000 agentschappen tegen 2030 op de planning.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis