Wie is Franchise.be?

Franchise.be is de Grootste Franchise Community in België met Premium diensten voor Franchise.be leden, behorende tot de Coach & Consult Groep.

Iedere dag bouwen we met veel plezier aan een online platform dat de startende en/of bestaande ondernemer helpt bij het vinden van de juiste franchiseformule, maar ook een totaaloverzicht biedt van alle mogelijkheden in het gebied van Franchising. Het geeft ons energie te denken dat wij indirect bijdragen aan het verwezenlijken van uw droom om te ondernemen met alles wat u heeft.

The perfect match.

Door de ervaring die we hebben op internationaal en nationaal niveau hebben we veel inzicht kunnen verkrijgen in welke obstakels de franchisegever ervaart bij het vinden van de juiste franchise kandidaat, alsook voor de kandidaat om een passende franchise opportuniteit te vinden. Voor ons is iets prachtig simpel wanneer design en functionaliteit samenwerken om tot het beste resultaat te komen. Franchise.be helpt u bij het matchen van een franchiseformule die het beste bij u past en biedt u ook een easy-to-use platform in een informatieve en inspirerende omgeving.

Franchise.be brengt ondernemers dichter bij elkaar.

Franchise.be is opgericht voor de potentiële ondernemer die zonder al te veel omwegen de franchisemarkt wil ontdekken. Via uw persoonlijke dashboard staat u in direct contact met alle franchisegevers en heeft u de beschikking over alle denkbare franchise informatie. Bekijk HD filmpjes, download digitale content van de franchise formules, stel uw vragen direct aan de franchisemanager of meldt u aan als kandidaat franchisenemer en bekijk welke Franchiseformules voldoen aan uw criteria.

Overweegt u om franchisenemer te worden? Bekijk zeker de Franchise.be Academy en contacteer de Franchise.be Matchmaker die u graag verder helpt.

Missie van Franchise.be

Het ondernemerslandschap dynamisch informeren en stimuleren door geschikte franchise partnerships te creëren.

Visie van Franchise.be

De referentie in Franchise marketing en rekrutering voor de Belgische Franchise markt.

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?