Deze heropening betekent een nieuw begin voor het verkooppunt, dat nu geleid wordt door Aze-eddine Mofdi, een franchisenemer die binnen het bedrijf is opgeklommen. Aze-eddine Mofdi werkt sinds 2017 bij Domino’s en begon als pizzakoerier voordat hij in 2021 zijn eerste winkel opende.

Als inwoner van de gemeente wil hij een buurtgerichte service aanbieden: "Ik wil niet alleen lekkere pizza’s snel leveren, maar ook een warme en lokale service bieden. Ik voelde dat er in de wijk een gebrek was aan een betrouwbare en kwaliteitsvolle leverdienst. Dankzij Domino’s kan ik in die behoefte voorzien, lokaal werkgelegenheid creëren en banden smeden met de buurtbewoners."

131e Domino’s-winkel in België en Luxemburg

De Belgische menukaart van Domino’s bevat bovendien verschillende lokale specialiteiten, afgestemd op de smaak van het Belgische publiek. Zo zijn er onder andere de Bicky Mexicano Pizza, geïnspireerd op de bekende snack, de Frikan'Belge met frikandel, en de Thick Shake Speculoos, ontwikkeld in samenwerking met Lotus. De keten biedt ook veganistische opties aan, waaronder een vegan pizzadeeg dat in 2018 werd geïntroduceerd.

Zes miljoen pizza’s per jaar

Deze winkel is de 131e Domino’s die de deuren opent in België en Luxemburg. De keten is al 30 jaar actief in België en stelt bijna 2.000 mensen te werk in het land. Volgens het bedrijf worden er jaarlijks zo’n zes miljoen pizza’s verkocht. Voor leveringen maakt Domino’s uitsluitend gebruik van elektrische voertuigen.

Anneke de Groot, CEO van Domino’s België & Luxemburg, verklaart dat deze heropening een kans is om de lokale verankering van het franchisenetwerk te versterken. Het bedrijfsmodel biedt veel medewerkers doorgroeimogelijkheden, zoals blijkt uit het traject van de nieuwe franchisenemer.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?