Door de manier waarop ons concept is opgezet, kunnen we ons perfect aanpassen aan elke individuele behoefte, smaak en intolerantie. We bieden niet alleen gezond en uitgebalanceerd eten, maar ook glutenvrije, lactosevrije, vegetarische en veganistische opties.

Om een duurzame manier van zaken doen te garanderen, is onze verpakking biologisch afbreekbaar om de impact op het milieu te verminderen. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken.

De toekomst is groen!

HET AANBOD VAN LUXALAD

Ons lunchaanbod bestaat uit verschillende basissen zoals sla, wrap, pasta en quinoa. We passen ons aan aan de behoeften van de omgeving en werken met lokale leveranciers om zo duurzaam mogelijk te werken. Er is een grote variëteit aan proteïnen en vitaminen om toe te voegen aan de gekozen basis, gevolgd door heerlijke dressings en knapperige of zoete toppings. Je persoonlijke salade samenstellen bij Luxalad is elke keer weer een plezierige ervaring!

Voor het ontbijt bieden we toasts, bagels, yoghurt en açai bowls. We bieden ook bezorging op kantoor en werken samen met bezorgbedrijven zoals UberEats, Deliveroo of JustEat.

We staan altijd open om extra producten toe te voegen.

We zijn 6-7 dagen per week open van 9.00 tot 16.00 uur, aangepast aan de behoeften van de locatie.

DE TRAINING VAN LUXALAD

Luxalad zorgt voor een professionele en gedegen training, wat resulteert in een goed management van de nieuwe business. We zijn niet alleen sterk in het aanleren van commerciële vaardigheden, maar ook onze technische training is georganiseerd met het oog op perfectie, volgens strikte hygiënerichtlijnen.

Elk onderdeel wordt met zorg behandeld en opgenomen in ons Luxalad knowhow handboek, dat altijd in de winkel aanwezig is en indien nodig kan worden aangepast.

DE BELANGRIJKE WINSTMARGE VAN LUXALAD

We zorgen ervoor dat ons kostenniveau zo laag mogelijk is:

  • door onze leveranciers zorgvuldig te kiezen en de lokale markt te vergelijken.
  • door te kunnen werken met kleine ruimtes. We zijn erg efficiënt in onze manier van werken en kunnen al functioneren vanaf 12 vierkante meter (exclusief zitruimte).
  • omdat we een fastfoodconcept zijn, streven we naar een tijdsbestek van 'één minuut per klant'. We verminderen wachtrijen en maximaliseren de winst per klant/uur. Het duurt ongeveer 15-20 minuten voordat er een tafel vrij is, zodat andere klanten plaats kunnen nemen. Snelle rotatie betekent sneller ruimte voor meer klanten. Het hoge percentage afhaalorders draagt bij aan de hoge verdiensten per klant/uur. 
  • Luxalad is een eenmansconcept. We heffen de hoge salarissen van het personeel op en maken het makkelijker om winstgevend te zijn in vergelijking met andere restaurants. Onze uitgebreide training zorgt voor de juiste bereiding, snelheid en efficiëntie.
  • We werken duurzaam en voorkomen voedselverspilling. Tijdens de training wordt onze manier van werken en omgaan met voedsel uitgelegd, zodat voedselverspilling tot bijna nul wordt gereduceerd.

Dit is de reden waarom Luxalad beter presteert dan de meeste F&B-bedrijven.

Omdat de huur/personeelskosten per land verschillen, passen we onze productprijzen hierop aan om ervoor te zorgen dat de voedselkosten altijd rond de 33% liggen en de winst wordt gemaximaliseerd.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?