Smart 4 Invest ging in 2017 van start met de volgende missie: "Elk van onze gebruikers een betaaloplossing (evenals een betalingsverwerkingsdienst) bieden die aangepast is aan hun unieke behoeften". Zo positioneerde Smart 4 Invest zich snel als adviseur en makelaar binnen de betalingsmarkt om het niveau van dienstverlening en transparantie te bieden dat bedrijven nodig hebben voor het dagelijks beheer van hun betalingen.

Vandaag werken we samen met een netwerk van 15 partners die actief zijn in de betalingssector en waarmee we precies kunnen inspelen op de behoeften van bedrijven. Sinds 2017 vertrouwen meer dan 3.000 Belgische bedrijven op S4I voor hun betaaloplossingen.

Smart 4 Invest is een adviesbureau in betaaloplossingen

Als makelaar in betaaloplossingen heeft S4I als missie bedrijven en zelfstandigen op een transparante manier te adviseren over de verschillende betaalmogelijkheden waarover zij beschikken. Omdat de elektronische betaalmarkt een sector is die soms complex is om te begrijpen vanwege de veelheid aan spelers die bij het betaalproces betrokken zijn (banken, acquirers, issuers, etc.), positioneert S4I zich als een betrouwbare adviseur voor elke ondernemer die een betaaloplossing wil aanschaffen die voldoet aan zijn of haar unieke en specifieke behoeften.

Als payment solutions broker werkt S4I met een aantal verschillende acquirers en providers die concurrenten op de markt zijn.

Dus, in tegenstelling tot de meeste 'single brand' spelers, hebben wij geen belang bij het aanbieden van het ene merk boven het andere aan onze klanten. Daarom stellen wij de eisen van onze klanten voorop om op transparante wijze de juiste oplossing voor hun betalingsbehoeften te bepalen.

Als makelaar hebben wij een specifieke positie in de markt om in de eerste plaats de belangen van onze klanten te behartigen, met name bij de onderhandelingen met de verschillende leveranciers en afnemers.

S4I is de garantie voor het verkrijgen van een betalingsoplossing tegen concurrerende prijzen, maar vooral de zekerheid van een kwalitatieve dienstverlening.
Nieuws
joyn retail lessen.png
2022 shopping review de 3 grootste retail lessen van het afgelopen jaar Lees meer
image 30 08 22 a 08 40.png
Een webshop aanmaken hoe en hoe snel kan dat Lees meer
Winkeliers moeten cash aanvaarden Lees meer
Opmerkelijk minder faillissementen in de retail Lees meer
Geox nieuw op franchisebe Lees meer
Ondernemerschap in de bristol franchise benjamins fascinerende baan Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?