Katrien Gits belichaamt perfect de ondernemersgeest die Heytens hoog in het vaandel draagt: Bijna twee jaar geleden greep Katrien de kans om als franchisenemer de Heytens-winkel in Aalst over te nemen, na de pensionering van de vorige franchisenemer, voor wie ze 20 jaar gewerkt had, eerst als decoratieadviseur en daarna als assistente.

Deze kans heeft Katrien de mogelijkheid gegeven om zich professioneel te ontwikkelen terwijl ze zich blijft inzetten voor haar job die ze met passie uitvoert.

Net als Katrien kunnen veel aspirant-ondernemers de kansen grijpen die Heytens hen biedt om hun dromen waar te maken. Onze franchiseformule biedt niet alleen een onderbouwd bedrijfsmodel, maar helpt onze franchisenemers ook in alle stappen van het proces, zodat ze kunnen groeien en bloeien in hun nieuwe carrière.

Bekijk de video van Katrien Gits en laat u inspireren door haar succes. Bent u klaar om nu te straten en zaken te doen met Heytens? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze franchisemogelijkheden.

Bekijk hier het filmpje en laat u inspireren door het succes! : https://youtu.be/WQAb8j23T80 

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?