Innovatief zakenmodel

Pharmapets, opgericht in 2017 door Fun-medeoprichter Sven De Waele en dierenarts Valerie Vanderlinden, is vandaag goed voor een omzet van 45 miljoen euro. Het bedrijf kende een sterke groei dankzij een innovatief zakenmodel met de nadruk op diensten, waaronder raadplegingen bij de dierenarts of het opstellen van gepersonaliseerde gezondheidsplannen. Intussen komt al meer dan 30% van de omzet uit abonnementen.

Het e-commercebedrijf was tot nu toe in handen van de twee oprichters, van het management en van Mitiska, het investeringsfonds van ondernemer Luc Geuten. Nu wordt Tom&Co de nieuwe eigenaar, schrijft De Tijd. De acquisitie betekent een forse versterking van de online-activiteiten van de dierenwinkelketen.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?