Snap Fitness Benelux had de maand mei uitgeroepen tot Mental Health Maand en heeft in die maand haar leden uitgebreid geïnformeerd over alle facetten van mentale gezondheid. Door diverse acties en activiteiten is actief geld ingezameld voor het goede doel.

MIND staat voor: samen psychische gezondheid verbeteren. Ruim 40% van de bevolking krijgt ooit (zelf of in zijn omgeving) te maken met psychische klachten. MIND wil dit helpen voorkomen en mensen die er mee te maken hebben ondersteunen en zorgen voor meer openheid en begrip.

“Snap Fitness is trots om MIND te steunen en daarmee het bewustzijn voor een goede mentale gezondheid bij iedereen te vergroten”, vertelt Susanne. “Ik was verrast door de vele reacties van leden en ook van niet-leden op deze campagne. Sommige verhalen raakten me echt en deden me beseffen dat aandacht voor de mentale gezondheid heel belangrijk is. Dit wordt ondersteunt door gegevens uit een intern onderzoek. Bijna een kwart van onze leden gaat naar een fitnessclub om hun mentale gezondheid te verbeteren en ongeveer 10% hoopt het stressniveau te verlagen.” 

Snap Fitness, één van ’s werelds grootste ketens in de 24/7 fitnessindustrie, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot 13 clubs in Nederland en België.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?