De duurste kost van een bedrijf is de loonkost. Elke (franchise) ondernemer krijgt te maken met een verhoogde loonmassa door aanhoudende inflatie in economisch uitdagende tijden. Het goede nieuws is dat er verschillende optimalisaties mogelijk zijn die u kan toepassen.

Online Seminarie - 4 juli om 15 u. : Hoe Gekwalificeerde medewerkers aantrekken en behouden via een geoptimaliseerd loonpakket

Tijdens dit online seminarie komen de grootste pijnpunten en oplossingen aan bod voor elke KMO (Franchise) Ondernemer. De experten van Sodalis helpen u naar een sterkere toekomst op vlak van personeelsbeheer -en behoud van uw meest gewaardeerde werkkrachten.

Wat komt aan bod?

  • Hoe een aantrekkelijk en een geoptimaliseerd loonpakket samenstellen
  • Mogelijke kortingen en subsidies
  • De kostprijs (verlagen) van uw loonmassa
  • Initiatieven om uw top medewerkers te behouden
  • Optimaliseren via Flexijobs. Hoe begin ik eraan?

Over Expert Sodalis

Sodalis is een familiaal gedreven en onafhankelijk erkend sociaal secretariaat voor werkgevers dat een kwalitatieve invulling van wettelijke opdrachten beoogt. Daarnaast speelt Sodalis een ondersteunende rol voor bedrijfsleiders en personeelsdiensten van KMO’s en biedt Sodalis een antwoord op hun personeelsgerelateerde behoeften.

 

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?