RETAIL PROJECTS, uw essentiële conceptimplementatiepartner in Europa

Historisch gevestigd in Hasselt, België en nu ook in Waterloo, Waals-Brabant dichtbij Brussel, om u nog beter van dienst te zijn.

Ons geheim ?

Een 360° visie op commercie waarmee we u kunnen helpen hun locaties en technische oplossingen te valideren met als doel ideeën om te zetten in concrete zakelijke kansen.

Bij RETAIL PROJECTS streven we ernaar om unieke winkelervaringen te creëren, waarbij we de grenzen van winkelontwerp verleggen.

Dankzij onze erkende expertise op dit gebied kunnen we onze klanten van A tot Z te ondersteunen, met uitzonderlijke aandacht voor detail en een onberispelijke klantenservice. Bij RETAIL PROJECTS wordt elk project met de grootste zorgvuldigheid behandeld, om totale tevredenheid te garanderen.

Door onze nauwe samenwerking tussen franchisegevers en franchisenemers worden de esthetische verwachtingen en de operationele efficiëntie van elk project geoptimaliseerd. Dankzij RETAIL PROJECTS stimuleren uw commerciële ruimtes de verkoop en zetten ze uw merk onder de aandacht, allemaal met lagere operationele kosten voor een sterk en winstgevend franchisenetwerk.

RETAIL PROJECTS adviseert en informeert u over trends in de retailsector en biedt zo elke franchisegever een proactief antwoord op marktveranderingen en aanpassing van het bedrijfsmodel. In een steeds veranderende retailomgeving is het vermogen om te innoveren en zich aan te passen de sleutel tot succes.

Retail Projects heeft verschillende voordelen in retailontwikkelingswerk: USP’s

Technische expertise: 

Wij beschikken over een team van gekwalificeerde technische experts, gespecialiseerd in commerciële inrichtingswerkzaamheden. Dankzij hun knowhow kunnen ze alle aspecten van het project beheren, van ontwerp tot voltooiing, waarbij ze ervoor zorgen dat de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen worden gerespecteerd.

Diepgaande kennis van de sector:

we begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd als het gaat om hun inrichting. Dankzij onze ervaring en diepgaande kennis van de sector zijn wij in staat oplossingen op maat aan te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Effectief projectmanagement:

Wij hechten veel belang aan het respecteren van deadlines en budgetten bij ontwikkelingsprojecten voor uw commerciële ruimtes. Ons projectmanagementteam zorgt ervoor dat elke fase efficiënt wordt gepland en uitgevoerd, zodat het project binnen het afgesproken tijdsbestek en budget wordt opgeleverd.

Nauwe samenwerking met klanten:

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten om hun behoeften, doelen en voorkeuren te begrijpen en zo oplossingen op maat te bieden die aan hun verwachtingen voldoen.

Kwaliteit en klanttevredenheid:

Wij engageren ons diensten van de hoogste kwaliteit te leveren en de klanttevredenheid te garanderen. Wij streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen door innovatieve, duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossingen aan te bieden.

Door RETAIL PROJECTS te kiezen voor uw retailontwikkelingswerk profiteert u van onze technische expertise, onze diepgaande kennis van de sector, ons effectief projectmanagement, onze nauwe samenwerking met klanten en ons engagement voor kwaliteit en klanttevredenheid.

RETAIL PROJECTS, een oplossing op maat voor al uw franchiseprojecten in België.

Sluit u aan bij onze gemeenschap van tevreden klanten en laat RETAIL PROJECTS uw retailprojecten tot leven brengen.

Meer weten over RETAIL PROJECTS?  Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op!

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?