Met meer dan 170 winkels in 11 landen op 3 continenten is CAVAVIN strategisch gericht op uitbreiding naar België.

      Het merk werkt exclusief met ongeveer 300 wijngaarden en biedt meer dan 2000 wijnen en dranken aan, die authentiek, uniek en van hoge kwaliteit zijn. De prijs-kwaliteitverhouding van de wijnen is zeer sterk, waardoor klanten waar voor hun geld krijgen bij elke aankoop.

      De cultuur van CAVAVIN is sterk geworteld in familiewaarden. De wijngaarden, franchisenemers en de CAVAVIN-organisatie zijn nauw met elkaar verbonden en werken samen aan continue productontwikkeling en promotie.

      Franchisenemers ontvangen een grondige training, zowel in de wijngaard als op het hoofdkantoor en in een pilotwinkel. Ze hebben de grote vrijheid om hun assortiment volledig af te stemmen op de lokale markt en worden ondersteund door efficiënte logistiek, order systemen, ontwikkelteams en volledige marketing- en promotie-ondersteuning.

Het franchise model van CAVAVIN is uniek en succesvol vanwege de uitgebreide productkennis en passie van de franchisenemers, die zich richten op het combineren van wijn met lekker en vers eten en een goed begrip hebben van hun klanten.

CAVAVIN zoekt gepassioneerde mensen die zich thuis voelen in de wereld van wijn en lekker eten en die klantgericht, sociaal en ondernemend zijn. Als je toetreedt tot de CAVAVIN-familie, word je ondernemer binnen een hechte gemeenschap van wijnwinkels en wijngaarden, waar kennisuitwisseling, authenticiteit en kwaliteit centraal staan. Met ons brede en gevarieerde assortiment heb je de kracht om je klanten altijd de beste opties te bieden.

Sluit je aan bij CAVAVIN en leef en onderneem vanuit je passie binnen een succesvol concept!

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?