Waarom Vanbreda Risk & Benefits?

Als cliënt beschikt u bij ons over een troef die geen enkele andere speler in de markt u kan bieden. U kunt altijd en snel terecht bij uw regionale ‘makelaar om de hoek’, maar u geniet ook van de voordelen van klant te zijn bij de grootste Belgische verzekeringsmakelaar. Zo kunnen wij als marktleider de beste premies aan u voorstellen en steeds uw verzekeringswaarborgen maximaliseren. Bovendien kan u vertrouwen op onze jarenlange expertise in het begeleiden van franchisers. Onze knowhow en uitstekende relatie met verzekeringsmaatschappijen garanderen u een verzekeringspakket op maat van uw franchise.

Exclusieve verzekeringswaarborgen franchisenemers

Als ondernemer streeft u dagelijks naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij Vanbreda krijgt u dezelfde garantie. Naast een aantrekkelijke premie kan u ook genieten van enkele exclusieve uitbreidingen voor uw franchise.

Enkele concrete voorbeelden:

  • Verhoogde dekking koopwaar tijdens piekperiodes
  • Dekking medische kosten voor klanten die vallen in uw winkel (zonder aansprakelijkheid)
  • Stormschade aan koopwaar buiten = gedekt
  • Sistershipclausule voor uw wagenpark
  • Ristorno premies bij een goede schadestatistiek

Het engagement van Vanbreda

Naast uitgebreide en competitieve voorwaarden biedt Vanbreda u een totaalservice. Eén duidelijk aanspreekpunt, administratieve vereenvoudiging, regelmatige opvolging, alle waarborgen die nodig zijn voor uw franchise en een scherp tarief bij de grootste verzekeringsmakelaar van België.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?