Valenta is een bedrijf in de business en technologie consulting, meer bepaald proces optimisatie,digitale automatisatie (dmv bots en AI), ontstaan in 2014. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn activiteiten en dienstenaanbod uitgebreid, met aanwezigheid in meerdere landen en klanten in verschillende sectoren. In 2022 is ook de joint venture Sustainext ontstaan met als missie de duurzaamheid van bedrijven te versterken door beslissingen te vereenvoudigen door middel van technologie en innovatie.

Je werkt nauw samen met je klanten om hun behoeften te begrijpen en efficiënte bedrijfsoplossingen te identificeren en te implementeren.

Ons unieke franchisemodel zorgt ervoor dat onze franchisepartners zich uitsluitend richten op de groei van hun franchise, terwijl Valenta alle operationele en support activiteiten voor haar rekening neemt. Dit gecombineerd met lage instapkosten, een snelle opzet en een al wereldwijde bewezen business model maakt dit een geweldige kans voor iedereen die op zoek is naar een succesvol bedrijf.

Jouw kans om deel uit te maken van 's werelds eerste AI-franchise.

VOORDELEN VOOR VALENTA FRANCHISENEMER

  • Uitgebreid service pakket: een breed scala aan diensten aan voor bedrijfsgroei
  • Inkomenszekerheid: Genereer éénmalige en terugkerende inkomsten als franchisenemer, zelfs als je niet actief bent.
  • Bewezen Succes: Maak gebruik van een wereldwijd bewezen franchiseconcept.
  • Intensieve Training: Profiteer van uitgebreide training en voortdurende steun van uw coach.
  • Operationeel Beheer: Focus op klantacquisitie terwijl Valenta de operationele activiteiten en ondersteuning op gebied van marketing, IT en pre – sales verzorgt.
  • Recessiebestendig : Biedt essentiële diensten aan die alle economische situaties weerstaan.
  • Autonomie: Neem de controle over jouw projecten en klanten.
  • Levenskwaliteit: Werk wanneer, hoeveel en waar jij wilt.
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?