Onze ambitie is om in de komende vier jaar honderd winkels te openen in België”, vertelde Jihan Ahmed, hoofd communicatie van TEDi, aan het Nederlandstalige dagblad Het Belang van Limburg ter gelegenheid van de opening van het zesde verkooppunt van het bedrijf in België, in Oostende.

“In België zijn we vorig jaar begonnen met het openen van TEDi-winkels in Limburg, en de reacties van klanten daar zijn erg positief. We willen dit succesverhaal uitbreiden naar de rest van België. Als het succes aanhoudt, willen we uiteindelijk tweehonderd TEDi-winkels in België hebben.”

De keten, die ook wel de “Duitse Action” wordt genoemd, werd in 2004 opgericht in Dortmund en verkoopt alles van schrijfwaren en woningdecoratie tot snoepgoed, doe-het-zelfartikelen ... Amper twee decennia later heeft de keten zo'n 2.900 winkels in 14 landen, voornamelijk in Oost- en Zuid-Europa.

TEDi, wat staat voor Top Euro Discount, betrad de Belgische markt in juni 2023, in Tongeren, alvorens uit te breiden in ons land, met een tweede opening in Bilzen in januari van dit jaar.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?