Ervaren retailmanager

Met Claude Sarrailh vervoegt een ervaren retailmanager de raad van bestuur bij Ahold Delhaize. Hij was sinds 2006 aan de slag bij Metro AG, onder andere als CEO van Metro China en sinds 2022 als Chief Customer and Merchandise Officer en lid van de Management Board. Daarvoor werkte hij tien jaar voor Carrefour. Hij behaalde een Master of Finance-diploma aan de Ecole Supérieur de Gestion in Parijs.

Op 1 september 2024 treedt Claude Sarrailh in dienst als Executive Vice President. Na goedkeuring door de aandeelhouders zal hij op 1 oktober 2024 beginnen als lid van de Raad van Bestuur van Ahold Delhaize en CEO van Ahold Delhaize Europa & Indonesië. De huidige CEO van Ahold Delhaize Europe & Indonesia, Wouter Kolk, zal per 1 oktober 2024 terugtreden uit de Raad van Bestuur.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?