Het was fantastisch om onze eerste lichting van 2024 te zien genieten terwijl ze ook andere iconische wijndomeinen bezochten, zoals Château Fleur de Lys, Vignobles Brunot St-Emilion Grand Cru, sas vignobles Palatin Guibert, Château Saint Ahon en Ballande & Méneret.

Maar dit is pas het begin! Volgende week gaan onze leerling-cavisten naar het hoofdkantoor van CAVAVIN The Wine Shop - GROUPE WITRADIS in Guérande om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Daar zullen ze achter de schermen van ons bedrijf kijken, hun kennis bijspijkeren en in de praktijk brengen tijdens een winkelinitiatie, zodat ze straks onze klanten het beste advies en de beste service kunnen bieden waar CAVAVIN om bekend staat. 

Als jij ook deel wilt uitmaken van ons gepassioneerde netwerk, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over onze franchisekansen.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?