Deze prachtige franchise-winkel is gevestigd aan de Ninoofsesteenweg 1 en strekt zich uit over een verkoopoppervlakte van 300 m2. Hier worden zowel de heren- als damescollecties, inclusief accessoires, gepresenteerd.

ESPRIT is een iconisch lifestylemerk, bekend en geliefd sinds de jaren 80. Voortbordurend op de innovatieve oorsprong van het merk, geworteld in creativiteit, samenhorigheid en speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en actuele esthetiek gebaseerd op de "rules don't apply" merkbelofte. De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze visuele taal, een geavanceerde winkelervaring en de nieuwe en onderscheidende productrichting met een mix aan stijlen.

ESPRIT zet zich in voor baanbrekende hyper-gepersonaliseerde consumentenervaringen en opende een wereldwijd netwerk van innovatiecentra - design en creativiteit worden geleid vanuit ESPRIT’s Global Creative Hubin New York City, terwijl het kantoor in Amsterdam zich focust op technologie en denim innovatie. ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en Hong Kong blijft het wereldwijde financiële en administratieve hoofdkantoor. ESPRIT is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong. 

Esprit heeft de ambitie om de komende tijd nog meer franchise winkels te openen in België.

Waarom Esprit?

  • Hoog rendement met een relatief lage investering
  • Ondernemen met laag risico
  • Eigen vermogen is niet verplicht
  • Solide en betrouwbare organisatie
  • Een van 's werelds grootste duurzame lifestyle-merken
  • Bewezen succesvol franchisemodel gedurende vele jaren
  • Uitgebreid servicepakket ter ondersteuning
  • 100% partnerschap

Ben jij enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

Neem dan nu contact op en ze vertellen jou graag alle ins en outs over het ondernemerschap bij ESPRIT!

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?