Het succesverhaal van 8tea5 is te danken aan het feit dat 8tea5 zijn speelse karakter en tikkeltje eigenwijsheid nooit is verloren. De bubble teawinkels van 8tea5 zijn een plek waar passie en inspiratie volop tot uiting komen. Die passie voor bubble tea wordt gekoppeld aan een liefde voor alles wat retro en Asian is.

In samenwerking met het designbureau Hedof heeft de nieuwe winkel een prachtige muur gekregen waar elementen uit Gent, bubble tea, Azië en de felle kleuren uit de jaren ’80 samenkomen. Sinds 2012 is Hedof al betrokken geweest bij de ontwikkeling van de befaamde 8tea5 lightbulb en herkenbare huisstijl. Sindsdien heeft Hedof gebouwd aan een internationaal klantenbestand met merken zoals Ikea, Samsung en Duvel.

8tea5 biedt voor elk wat wils. De ontelbare kleurrijke smaakcombinaties bieden ruimte om te experimenteren. 8tea5 durft daarom af te wijken van de gebaande paden en heeft zo bijvoorbeeld de mojito bubble tea uitgevonden. Net zoals alle andere drankjes bij 8tea5 bevat deze ook geen alcohol en is daarom voor iedereen geschikt!

Dansteam Masquerade (IG: @m4squeradecrew) zal om 14:00 met een dans de openingsdag verrijken. De eerste 50 klanten op de Langemunt 35 en de eerste 25 klanten van de Sint-Niklaasstraat 34 krijgen een bij aankoop van een bubble tea een goodie bag cadeau.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?