Klantenmagneet

Na een ingrijpende verbouwing die in amper drie weken werd afgerond, heropende afgelopen woensdag de voormalige Smatch in Zeveneken (Lokeren) de deuren als Carrefour Market. Op een winkeloppervlakte van 640 m² vinden de klanten hier een strakke, compacte versie van het Market-concept met een volledig assortiment.

Net als Smatch voorheen werkt Carrefour hier samen met Buurtslagers voor de afdeling vers vlees en traiteur: die afdeling blijkt een echte klantenmagneet. De winkelopening is goed nieuws voor de buurt, die eerder ook al een Spar-supermarkt zag sluiten.

Winkelgemak

Franchisenemer Jeroen Lagaert is tevreden: “Ik vond het vooral belangrijk om hier een open versmarkt te creëren met lage meubels, zodat alles overzichtelijk blijft. We bieden klanten hier veel winkelgemak, ‘easy shopping’ noemen we dat.” Voor de ondernemer is dit de tweede winkel: in Moerbeke verhuist zijn ‘oranje’ Carrefour Express binnenkort naar een nieuw en groter pand om er als Carrefour Market te heropenen.

Overigens opende Carrefour afgelopen woensdag drie nieuwe winkels op één dag. Er opende ook een Market in Courcelles, in een pand waar voordien een Leader Price was gevestigd. Deze winkel wordt uitgebaat door ondernemers Arnaud Zimmer en Julien Murari. Antwerpen kreeg er op de Mechelsesteenweg een gloednieuwe Express bij, een tweede voor franchisenemer Kris Van Looveren.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?