Een innovatief culinair aanbod

Het concept van Pokawa is gebaseerd op de poke bowl, een traditioneel Hawaiiaans gerecht met verse, smakelijke ingrediënten. De poke bowls van Pokawa combineren rijst, verse groenten, exotisch fruit en verschillende proteïnen en bieden een explosie van smaken in elke hap. Naast poke bowls biedt Pokawa een gevarieerd aanbod van huisgemaakte bijgerechten, desserts en drankjes voor elke smaak.

Groei en nieuwe openingen

Pokawa blijft haar netwerk van restaurants over de hele wereld uitbreiden. Na de recente openingen in het Guillemins station in Luik en in het station van Brussel-Zuid, is Pokawa van plan om volgend jaar april haar deuren te openen op de luchthaven van Charleroi. Andere openingen in België zijn ook gepland, met name in het station van Brussel-Noord, het station van Leuven en de luchthaven van Brussel Zaventem.

Oproep aan Franchisenemers voor ontwikkeling in Vlaanderen

Om haar groei in Vlaanderen te waar te maken, is Pokawa actief op zoek naar dynamische en gepassioneerde franchisenemers. De ideale kandidaten hebben een grondige kennis van de Vlaamse markt, een goede beheersing van de Nederlandse taal en operationele ervaring in de restaurantsector.

Ondersteuning en hulp voor franchisenemers

Pokawa biedt volledige ondersteuning aan haar franchisenemers, van de eerste opleiding tot voortdurende bijstand nadat het restaurant is geopend. Franchisenemers genieten van een praktijkervaring in pilot-restaurants, theoretische training op het hoofdkantoor en operationele assistentie van de netwerkcoördinatoren.

Een unieke kans in de fastfoodsector

Als franchisenemer bij Pokawa krijg je een unieke kans in de fastfoodsector. Met een gerenommeerd merk, een innovatief concept en volledige ondersteuning van het bedrijf kunnen Pokawa franchisenemers zich ontwikkelen in een snelgroeiende markt.

Pokawa blijft de grenzen van fastfood verleggen met haar innovatieve culinaire aanbod en wereldwijde uitbreiding. Door een authentieke en gezonde gastronomische ervaring te bieden, positioneert Pokawa zichzelf als een belangrijke speler in de voedingsindustrie. Sluit je vandaag nog aan bij het Pokawa avontuur en maak deel uit van dit snelgroeiende culinaire succesverhaal.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?