De meeste klanten zijn tussen de 40 en 65 jaar oud en zijn op zoek naar een effectieve manier om een goede conditie te behouden ondanks hun drukke agenda. Iron Bodyfit biedt hen een eenvoudige manier om in zo weinig mogelijk tijd voor zichzelf te zorgen.

Deborah opent een nieuwe studio

Deborah opende haar eerste studio een jaar geleden in Profondeville. Op 1 februari heeft ze officieel haar tweede studio geopend in Namen (Erpent) om in te spelen op de groeiende vraag van haar trouwe klantenkring. Deze snelle uitbreiding getuigt van het succes en de relevantie van het Iron Bodyfit concept op het vlak van fitness en welzijn, maar ook van Deborah's vastberadenheid in haar werk en de passie waarmee ze dit onderneemt.

Uitzonderlijke klantenservice

Iron Bodyfit onderscheidt zich door haar toewijding aan haar klanten. De studio's zijn ontworpen om een warme en persoonlijke ervaring te bieden vanaf het moment dat klanten arriveren. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen, van warme dranken tot doucheproducten. Bovendien zorgen de coaches, die geselecteerd zijn op hun empathie en toewijding, voor een persoonlijke follow-up voor elke klant, waardoor er een vertrouwensband en loyaliteit ontstaat.

Coach engagement

“Bij Iron Body Fit zijn we op zoek naar mensen met een passie voor welzijn en klantenservice”, legt Deborah uit. “Hoewel we de voorkeur geven aan kandidaten met een achtergrond in lichamelijke opvoeding, geloven we in diversiteit. Ons doel is om een team op te bouwen van toegewijde en bekwame coaches die onze klanten kunnen begeleiden om hun fitness- en welzijnsdoelen te bereiken.”

Doelstelling: Uw tevredenheid

“Bij Iron Bodyfit is uw tevredenheid onze prioriteit. We zetten ons in om je bij elk bezoek een unieke en lonende ervaring te bieden. Onze coaches zijn er om u te ondersteunen op uw sportieve reis en te voldoen aan uw specifieke behoeften, terwijl ze een gastvrije en motiverende omgeving creëren.”

Contact met de franchisegever

Als franchisenemer van Iron Bodyfit geniet u van de voortdurende ondersteuning van Mickael Pourre, Master Franchisenemer voor België. Iron Bodyfit gelooft in een solide partnerschap en open communicatie om het succes en de professionele ontwikkeling van elke franchisenemer te garanderen.

Ondersteuning voor marketing en welzijn

Door uitgebreide marketingondersteuning te bieden om de studio's te promoten, helpt het merk nieuwe klanten aan te trekken. Het benadrukt ook het belang van balans tussen werk en privé. Hoewel het openen van een studio tijd kost, blijft het doel een optimale gezondheid te bevorderen door franchisenemers te ondersteunen. 

Sluit je vandaag nog bij ons aan en ontdek het potentieel van Iron Bodyfit om levens te veranderen en blijvend succes te creëren op het gebied van fitness en welzijn.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?