1.800 kilometer aan pizzas

Dat inwoners van België de smaak van een verse, handgemaakte Dominos pizza hebben omarmd, is gebleken: gemiddeld eten Belgen zon 6 miljoen Dominos pizza per jaar. Zou je al die pizzas naast elkaar leggen dan kom je aan een indrukwekkende 1.800 kilometer aan pizza. Dat is meer dan een volledig rondje langs de Belgische landgrenzen. De meest opvallende vestiging van het land is te vinden in t plezantste land. In april 2022 opende Dominos België een vestiging in Bobbejaanland. Daarmee werd België het eerste land binnen moederbedrijf Dominos Enterprises Limited dat een vestiging opende in een pretpark.

100% vers

Alle pizzas worden vers en met de hand gemaakt nadat een bestelling wordt geplaatst. Op het menu is voor ieder wat wils te vinden. Naast pizza verkoopt de keten ook kipgerechten, frieten, bijgerechten en smakelijke desserts.

In de afgelopen jaren liet Dominos daarnaast zien dat zij enorm kan verrassen met typische Belgische smaken. Zo lanceerde zij onder meer de Bicky pizza, een Vol-au-Vent pizza en een pizza met daarop frikandel speciaal.

Bezorgexpert

Hoewel België van nature een land is waar men graag bestellingen afhaalt, is de populariteit van maaltijdbezorging enorm toegenomen in de afgelopen jaren. Ongeveer de helft van de inwoners van België laat zijn of haar verse Dominos pizza graag thuisbezorgen. De andere helft gaat liever naar de Dominos vestiging in de buurt om een lekkernij af te halen.

LEESTIP >>> Het Domino's ondernemersverhaal van Huseyin Mavili: Het teamgevoel is erg belangrijk. Je moet elkaar altijd supporten.

Bouwen aan succes met franchisepartners

Dominos werkt met een franchiseformule en heeft momenteel meer dan 60 trotse franchisepartners in België. Deze lokale ondernemers hebben de verantwoordelijkheid voor hun eigen vestigingen en dragen bij aan het succesverhaal van Dominos in het land. De pizzaketen is altijd op zoek naar talent en biedt uitstekende doorgroeimogelijkheden. Zo zijn veel van de huidige franchisepartners ooit begonnen als pizzamaker of bezorger.
Nieuws
sodalis logo.png
Tijdsregistratie: nieuwe clausule arbeidsreglement Lees meer
Bitcoin
Bitcoin: de munt van de toekomst? Lees meer
TEDi: "We willen binnen 4 jaar 100 winkels in België hebben" Lees meer
Winkelvastgoedfonds Vastned fuseert Belgische en Nederlandse tak Lees meer
Vandelanotte slaat handen in elkaar met Cogitax Lees meer
Ahold Delhaize vindt opvolger voor Wouter Kolk bij Metro Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?