De opkomst van een ondernemer

Hussein Mamlouk, een Libanese immigrant, vond zijn weg naar België en begon in 2008 bij Dominos als pizzamaker. Door zijn vastberadenheid en toewijding groeide hij snel door binnen het bedrijf. Hij werd winkelmanager en slechts vijf jaar na zijn start, groeide hij door naar franchisenemer. De eerste vestiging die Hussein opende, was Gent Overpoort. Een vestiging waarin hij in korte tijd door hard werken grote successen boekte. Inmiddels is hij trotse ondernemer van 9 Dominos vestigingen in België. Een mooi bewijs dat met hard werk en toewijding de mogelijkheden bij Dominos eindeloos zijn.

Leiderschap en diversiteit

Mamlouk benadrukt het belang van goed leiderschap en het creëren van een diverse werkomgeving. Door mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden aan te nemen, heeft hij een team opgebouwd dat uitblinkt in teamwork en klantenservice. Als Domino's franchisenemer heb je de kans om een positieve impact te hebben, niet alleen in je winkel, maar ook in de gemeenschap. Een goede voorbeeldrol is daarin uitermate belangrijk: Jij bent zelf een voorbeeld voor de mensen in jouw team. Wees daarom altijd een goed voorbeeld en een goede coach. Zowel in de manier waarop je met klanten en collegas omgaat, als op het gebied van hygiëne en veiligheid. 

LEESTIP >>> Het Domino's ondernemersverhaal van Huseyin Mavili: Het teamgevoel is erg belangrijk. Je moet elkaar altijd supporten.

Innovatie en klantgerichtheid

Dominos is méér dan een pizzaketen. Hussein vertelt: Al onze pizzas worden vers gemaakt en we bieden een gevarieerd menu met daarop diverse keuzes. Naast kipgerechten, frieten en diverse bijgerechten en desserts, zijn er ook volop veganistische en halal keuzes op het menu te vinden. Dominos luistert naar de wensen van haar klanten. Ook op het gebied van innovatie, uitstraling en bestelgemak. Zo bezorgt Dominos voornamelijk met elektrische voertuigen en maakt het gebruik van handige digitale tools.” Als franchisenemer heb je de kans om te werken met een bekend merk dat voortdurend in ontwikkeling is.

Groeipotentieel en duurzaamheid

Domino's is niet alleen de nummer één in delivery maar biedt ook enorme groeimogelijkheden voor franchisenemers. Met een focus op duurzaamheid, veiligheid en respect kun je als franchisenemer bijdragen aan een betere wereld terwijl je je eigen onderneming verder doet groeien. Het succes van Hussein Mamlouk is een perfect voorbeeld van wat er mogelijk is bij Domino's: in slechts 10 jaar is hij als franchisenemer van 1 naar 9 winkels gegroeid.

Als je op zoek bent naar een boeiende en lonende carrière in franchising, kijk dan niet verder dan Domino's. Met een bewezen staat van dienst, een gevarieerd menu en ongeëvenaarde groeimogelijkheden is Domino's de perfecte plek om je loopbaan als ondernemer te beginnen. Sluit je aan bij ons team en ontdek waarom Domino's wereldwijd de eerste keuze is voor kandidaat-franchisenemers.
Nieuws
sodalis logo.png
Tijdsregistratie: nieuwe clausule arbeidsreglement Lees meer
Bitcoin
Bitcoin: de munt van de toekomst? Lees meer
TEDi: "We willen binnen 4 jaar 100 winkels in België hebben" Lees meer
Winkelvastgoedfonds Vastned fuseert Belgische en Nederlandse tak Lees meer
Vandelanotte slaat handen in elkaar met Cogitax Lees meer
Ahold Delhaize vindt opvolger voor Wouter Kolk bij Metro Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?