Brico is al jaren de onbetwiste marktleider met meer dan 160 verkooppunten verspreid over heel België. Onze bekendheidsgraad van 95% betekent dat ons merk het bekendste is in België. Deze aanwezigheid versterkt onze knowhow omdat we de demografische kenmerken, consumptiegewoonten, enz. van elke regio beheersen.
brico 3.jpg
Met als voordeel dat het belang van doe-het-zelf blijft groeien, ervaart de doe-het-zelf echter minder cyclusvariabiliteit dan andere sectoren.

Een Brico-franchisewinkel openen? Waarom niet ! Ons netwerk brengt een indrukwekkend aantal troeven samen.
brico 7.jpg
Ons BRICO-concept, met winkels van 1.300 tot 2.500 m², is de ideale uitdaging voor ambitieuze ondernemers. U vindt er alles wat u nodig heeft om uw doe-het-zelf-project beter uit te voeren. De winkels zijn gelegen langs een belangrijkste invalswegen van een stad met een goede zichtbaarheid en gemakkelijke bereikbaarheid.
brico 6.jpg
Ons BRICO CITY-concept, met winkels van 350 tot 550 m², is de ideale uitdaging voor zelfstandigen met passie voor de klant. Het is een formule van kleine buurtwinkels die een compleet, maar niet uitgebreid, assortiment doe-het-zelf- en huishoudelijke artikelen aanbieden en daarmee een snelle oplossing bieden aan haar klanten.
Nieuws
Vanbreda Welzijn
Verzekeraars evolueren steeds meer naar een welzijnspartner voor je medewerkers Lees meer
Beobank Quishing
Wat is quishing en hoe beschermt u zichzelf ertegen? Lees meer
Ahold Delhaize vindt opvolger voor Wouter Kolk bij Metro Lees meer
Ondernemers maak plaats in uw agenda : Op 21 mei om 18 uur nodigt Carrefour u uit voor een exclusief webinar Lees meer
Vanbreda Risk & Benefits : Expert van de week Lees meer
Ahold Delhaize ziet verbetering in België Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?