Van horecamanager tot eigen ondernemer met Kingribs

Elias heeft drie jaar in de horeca gewerkt. Begonnen als student, groeide hij door tot manager. Ondertussen was het tijd voor Elias om zelfstandig te worden en zijn eigen zaak te runnen. Hij toonde interesse in Kingribs en ontdekte al snel het uitgebreide menu tijdens een gesprek met de franchisegever.

“Ik heb verschillende gerechten geproefd tijdens mijn proefdag, veel informatie gekregen en een maand de tijd gehad om te beslissen”, legt Elias uit. “Het concept leek erg interessant en rendabel, dus besloot ik met Kingribs in zee te gaan.”

Het aantrekkelijke concept van Kingribs

Kingribs verkoopt voornamelijk premium ribbetjes. Het verkoopt ook halal ribbetjes en hamburgers van 100% rundvlees. De meeste producten worden verkocht via platforms als Take-away, Deliveroo en Ubereats. “Als het op koken aankomt, heb je geen ervaring nodig,” legt Elias uit. Hij legt uit: “Veel van de voorbereidingen worden van tevoren gedaan en je kunt gemakkelijk je weg vinden in de keuken. Als franchisenemer krijg je ook 20 dagen training, die ook verschillende beoordelingsgesprekken inhoudt, zodat je weet waar er ruimte is voor verbetering. Zo ben je klaar om je eigen Kingribs te openen.”

LEESTIP >>> KingRibs: “Onze strategie is niet om in de grote steden snel enkele filialen te openen”

De kracht van beschikbaarheid en samenwerking

Een van de sterke punten van Kingribs is de beschikbaarheid van de franchisegever. “Als we een probleem hebben, kunnen we altijd een bericht sturen naar Alladin, die onmiddellijk reageert of naar ons toe komt. Hij kent zijn franchisenemers ook heel goed en weet waar en wanneer hij extra ondersteuning moet bieden.” Elias vervolgt. “Bovendien zijn we een jong concept. Als wij franchisenemers tips en tricks hebben, delen we die met de groep en de franchisegever, zodat iedereen van elkaar kan leren. Elke nieuw geopende unit is bijvoorbeeld beter dan de vorige, dat zie je ook.”

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?